iPhone 6 – data de lansare, stiri si zvonuri

0 Shares
0
0
0

In articolul ce urmeaza vom incerca sa facem o prezentare a tot ce se stie pana acum despre noul iPhone 6, in special ceea ce se regaseste si in titlu. In privinta datei de lansare suntem de parere ca cei de la Apple vor lansa noul iPhone 6 fie in luna iunie, fie in luna septembrie a acestui an.

Am studiat extrem de bine datele de lansare a tuturor predecesorilor lui iPhone 6 si am observat ca cei de la Apple nu au lansat nicio versiune de iPhone in afara lunilor iunie – octombrie, avand o preferinta pentru lunile mai sus amintite. Pentru a va convinge de acest lucru va oferim datele de lansare ale versiunilor precedente de iPhone:

•    iPhone 1st gen – iunie 2007
•    iPhone 3G – iulie 2008
•    iPhone 3GS – iunie 2009
•    iPhone 4 – iunie 2010
•    iPhone 4S – octombrie 2011
•    iPhone 5 – septembrie 2012
•    iPhone 5s/5c – septembrie 2013

Prin urmare, putem observa cu usurinta ca in afara de iPhone 3G si iPhone 4S, toate celelalte versiuni de iPhone au fost lansate in lunile iunie si septembrie.

Chiar daca multe zvonuri spun ca data de lansare a noului iPhone 6 va fi in jurul lunilor septembrie / octombrie 2014, noi avem un sentiment ca cei de la Apple ar putea (subliniem, AR PUTEA) sa grabeasca putin lucrurile si sa lanseze iPhone 6 mai repede decat ne-am astepta, la fel cum au facut si cu a patra generatie de iPad, care a fost lansata cu doar 8 luni dupa iPad 3 (iPad-urile precedente fiind lansate la 11 – 12 luni distanta). Cu toate acestea, multi experti sunt de parere si chiar sunt dispusi sa parieze ca data de lansare a noului iPhone 6 va fi luna septembrie a anului 2014.

Un alt zvon care face inconjurul internetului zilele acestea se refera la faptul ca, in mod curios, iPhone 6 nu va fi urmatorul iPhone care va lovi piata smartphone-urilor. In prezent, iPhone este in minoritate in randul smartphone-urilor high-end care pot fi operate cu o singura mana. Exista zvonuri cum ca Apple ar putea lansa un iPhone phablet (un hibrid smartphone – tableta) inainte de lansarea iPhone 6.

Iata care sunt pe scurt alte cateva zvonuri legate de caracteristicile noului iPhone 6:

•    Data de lansare a noului iPhone 6 – Septembrie 2014;
•    Dimensiunea display-ului – intre 4.5 si 6 inci;
•    Pretul – la fel ca cel existent: 16 GB – 3000 ron, 32 GB – 3400 ron, 64 GB – 3800 ron;
•    Posibilele noi caracteristici: pana la 128 GB capacitate de stocare interna sau expandabila, o camera cu mai multi megapixeli, noul sistem de operare iOS 8, cip NFC, processor A8 si incarcare fara fir.

Va avea iPhone 6 capacitate de stocare de 128 GB?

Pana in prezent Apple a stabilit limita maxima de capacitate de stocare la 64 GB, ceea ce reprezinta o capacitate de stocare destul de mare pentru un smartphone. Cu toate acestea, daca folosim iPhone-ul ca aparat foto si, totodata, il utilizam ca principala sursa pentru consumul de muzica, atunci memoria se va umple foarte repede. Daca Apple alege sa nu echipeze noul iPhone 6 cu capacitate de stocare expandabila (externa), atunci cei 128 GB sunt bineveniti. Daca va fi sau nu asa, ramane de vazut.

Pentru o gama variata de smartphone-uri vizitati http://www.dwyn.ro/comunicatii-telefoane_gsm-12-0-0.html .

0 Shares
1 comment
  1. I’ve enjoyable by using, bring about I came across what precisely I’d been taking a look pertaining to. You could have wrapped up the three morning long seek out! God Many thanks gentleman. Use a awesome time. Bye

Comments are closed.

You May Also Like