Cum sa faceti cani personalizate

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca doriti sa faceti o cana speciala pentru ziua de nastere a unui prieten sau sa o dati drept cadou cu ocazia sarbatorilor, nimic nu este mai special decat niste cani personalizate facute cu dragoste de catre dumneavoastra. Puteti sa realizati aceste obiecte, folosind vopseluri speciale pentru portelanuri si un design personalizat pe care il aveti in minte.

In primul rand trebuie sa cumparati sau sa gasiti o cana personalizabila. Asigurati-va ca aceasta nu are desene pe ea. Este preferabil sa fie de culoare alba deoarece vopseaua se va vedea mai bine. Sunt mai multe modalitati prin care puteti gasi cani. Puteti sa luati una de pe acasa, insa trebuie sa va sigurati ca este in stare buna deoarece, mai mult ca sigur, ca nu doriti sa faceti cadou o cana ciobita.

Puteti de asemenea sa cumparati una noua de la magazin, unde veti gasi multe modele la preturi scazute. La final, trebuie sa spalati si sa uscati cana inainte de a o personaliza. Chiar daca este una de acasa, asigurati-va ca este spalata cum trebuie si uscata inainte de a incepe lucrul.

Pentru a obtine cani personalizate originale, trebuie sa va creati propriul model. Daca doriti sa adaugati un nume, este bine sa il scrieti inainte pe alt suport sau chiar sa creeati un tipar. Cautati desene pentru a va inspira si obtineti tipare din hartie. Cautati desene cu linii ingrosate care se potrivesc frumos pe cana. Evitati desenele complicate deoarece desenarea acestora pe cana este dificila si va va lua mult timp.

Primul pas este sa pictati fundalul cu exceptia cazului in care doriti sa aveti un fundal alb. Alegeti o culoare care vine sa completeze si nu este in conflict cu desenul principal. Ar trebui sa alegeti ceva neutru insa linistitor pentru a acoperi cana. Luati in considerare faptul ca puteti picta o singura parte sau ambele parti ale canii sau ca puteti folosi mai multe culori.

Asigurati-va ca aceste culori dau bine impreuna si apoi trebuie sa asteptati ca fundalul sa se usuce complet inainte sa treceti la desenul principal. Altfel, puteti sa va alegeti cu o interferenta a culorilor si sa stricati cana.

Un ultim pas atunci cand realizati cani personalizate este transferul desenului pe cana. Folositi un creion cerat pentru a transfera desenul, urmarind desenul imprimat. Folositi banda adeziva pentru a nu murdari suprafetele pe care doriti sa le pastrati curate. Daca aveti de adaugat un mesaj, puteti sa folositi un stilou in loc de o pensula. Daca literele sunt mai groase, atunci puteti sa folositi si pensula.

Trebuie sa va asigurati ca folositi culori care sunt pentru aplicare pe materiale ceramice. La final, veti obtine o cana personalizata, cu un mesaj si cu niste culori originale, pe care prietenii dumneavoastra o vor aprecia.

0 Shares
You May Also Like