De ce ai nevoie de o casca bluetooth?

0 Shares
0
0
0

Despre telefoanele mobile deja stim cu totii faptul ca sunt cele mai indragite dispozitive dintre toate cele pe care le folosim in viata de zi cu zi, datorita faptului ca acestea pot sa fie utilizate in mai multe scopuri.

Ei bine, indiferent de ce brand de telefoane mobile preferi, si spre ce model ai de gand sa iti indrepti atentia, cu siguranta nu trebuie sa uiti sa te orientezi si spre cateva accesorii telefoane.

In momentul in care discutam despre accesorii pentru smartphone, cu siguranta stim cu totii ca mai intai de toate ar cam trebui sa ne indreptam atentia spre accesoriile de protectie, insa mai sunt si alte accesorii care ne pot fi mai mult decat utile.

Aici, am putea sa mentionam la categoria de accesorii utile pentru smartphone, si casca Bluetooth de exemplu, care odata folosita, va creste siguranta la volan a utilizatorului.

Se stie faptul ca este interzis prin lege vorbitul la telefon in timp ce esti in trafic, insa poti sa vorbesti la telefon daca detii si folosesti o casca Bluetooth.

Referitor la acest accesoriu, trebuie mentionat faptul ca este cel mai raspandit accesoriu din categoria sistemelor hands free. Ei bine, aceasta casca este fara fir, si se conecteaza la telefonul mobil inteligent.

Spre deosebire de o pereche de casti audio clasice, o casca Bluetooth vine cu o multime de functionalitati ideale privind functia de apelare si de receptionare a apelurilor pe smarthone.

Sunt foarte multi soferi care comit greseala de a nu-si cumpara o asemenea casca, ins ape langa faptul ca aceasta este un accesoriu foarte util pentru orice smartphone, mai are si un pret mai mult decat super atractiv.

In momentul in care vei dori sa iti cumperi o casca Bluetooth, va trebui sa stii faptul ca acestea se impart in doua mari categorii, astfel ca vei putea sa gasesti o casca Bluetooth mono, sau vei putea sa gasesti chiar si o casca Bluetooth stereo.

Pentru ca o casca Bluetooth sa fie de calitate superioara, indiferent ca discutam despre una mono sau despre una stereo, trebuie tinut cont de raza de actiune a acesteia. Aici este important de mentionat faptul ca raza de actiune a castii Bluetooth depinde foarte mult de standardul Bluetooth al telefonului.

De regula, poti sa folosesti casca chiar si atunci cand te afli la o distanta de 10 metri de telefon, iar conexiunea va fi una stabila, asa ca din acest punct de vedere se  meritasa iti cumperi un astfel de accesoriu.

Stabilitatea pe ureche este iarasi un factor important de care ar cam trebui sa tii cont in momentul achizitionarii unei asti Bluetooth. Daca stam sa discutam despre stabilitatea pe ureche a castii, atunci trebuie mentionat faptul ca trebuie aleasa o casca care sa iti fie cat mai confortabil pe ureche. Acest lucru inseamna ca indiferent ca esti in trafic, sau ca esti undeva unde faci miscari bruste ale capului, casca Bluetooth trebuie sa ramana mereu pe ureche.

Asadar, acestea ar fi cateva dintre cele mai importante detalii pe care ar cam trebui sa le cunosti referitoare la o casca Bluetooth.

0 Shares
You May Also Like