iPad 4 Mini primeste un display excelent

0 Shares
0
0
0

IPad mini 4 a crescut in cele din urma si a devenit un membru de familie cu drepturi depline in gama ipad-urilor de la Apple, cu un ecran de inalta performanta, pe care Steve Jobs ar fi mandru sa lucreze – nu numai cu o gama completa si foarte precisa de 101% sRGB Color Gamut, dar si mai important, cu un ecran de reflexie foarte scazuta (de 2,0% Reflectance) – cea mai mica masura pe care am masurat-o vreodata pentru orice afisaj mobil – foarte impresionant!

Avem display telefon mobil de la toti producatorii majori, cauta pe TelefoaneGsm.ro!

Toate mini-urile anterioare au avut un mic Gamut de Culoare de doar 62%, cu o saturatie slaba a culorii si un procent de reflexie foarte ridicat – mini 3 a avut reflexia de  6,5%, iar mini-ul original a avut una si mai mare, de 9,0%. Ce inseamna asta acum?

In primul rand, culorile si precizia culorilor pe iPad mini 4, se potrivesc acum tuturor iPad-urilor de dimensiuni reduse produse recent si, de asemenea, iPhone-urile recente (5 si 6 inclusiv S si Plus). Astfel, pe toata linia de produse iOS pentru dispozitive mobile, veti vedea fotografii si imagini la o calitate mult mai buna.

Mini 4 este un upgrade excelent si acum se califica cu adevarat ca o mica versiune a iPad Air 2. Insa, in ceea ce priveste conditiile de vizionare in lumea reala, ecranul cu reflexie redusa, de 2,0%, reflecta de fapt o diferenta vizuala mai mare pentru culorile imaginii si contrastul imaginii pe care le vedeti, deoarece lumina ambientala degradeaza imaginile afisate si reduce lizibilitatea ecranului.

Titularul recordului pentru reflexie scazuta, a fost iPad Air 2 cu 2,5%, insa majoritatea tabletelor pe care le-am testat recent se incadreaza in intervalul de 5,0% pana la 6,5% reflexie a ecranului (inclusiv Mini 3).

Astfel, iPad Mini 4 are un contrast in lumina ambientala, care este cu un factor de 2,5X pana la 3,2X mai mare decat majoritatea celorlalte tablete (si cu 36% mai bun decat iPad Air 2) – o imbunatatire a performantei afisajului in conditii reale de vizualizare! De fapt, iPad mini 4 are o valoare de contrast pentru lumina mare de 225 de grade, cea mai mare valoare pe care am masurat-o vreodata si totodata, un alt record pentru Mini 4.

Ce inseamna asta pentru viitor?

Acest lucru impune o presiune majora asupra tuturor producatorilor pentru a-si reduce productia de ecrane cu reflexie mare, daca doresc sa ramana competitivi.

Epoca ecranelor cu reflexie redusa a ajuns in cele din urma printre noi – in cazul in care performanta afisarii vizuale in conditiile lumii ambientale reale, este acum un factor competitiv major – ceva pe care toti consumatorii il vor vedea si aprecia cu usurinta – atat in ​​interior, cat si in aer liber in special!

Prin urmare, cu toate iPad-urile de la Apple aparute recent si care au ecranul cu reflexie scazuta, se pare sigur ca iPhone 7 va primi si el de asemenea, un astfel de ecran. Acesta va fi un an interesant pentru afisaje, deoarece toti producatorii raspund la aceste tendinte.

0 Shares
You May Also Like