La ce sa te astepti cand iti cumperi un iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

In vremurile noastre, telefonul mobil deja este o necesitate, astfel ca fiecare persoana isi doreste sa poata avea un smartphone cat mai performant, pentru a-l putea utiliza fara probleme cat mai mult timp.

Si daca toti isi doresc sa detina un telefon foarte performant, nici nu mai este de mirare faptul ca atunci cand vor sa isi cumpere un astfel de dispozitiv, oamenii isi indreapta de fiecare data atentia spre un iPhone sau spre un Samsung.

Ei bine, aceste telefoane sunt fara doar si poate cele mai de succes de pe piata, insa si alti producatori (HTC, Sony, LG ) scot la vanzare dispozitive foarte bune, si mai accesibile in ceea ce priveste pretul.

In ciuda faptului ca sunt printre cele mai apreciate de pe piata, chiar si modelele celor de la Apple pot sa intampine anumite probleme de functionare, la fel ca si restul telefoanelor.

In cazul in care modelul tau de telefon este un iPhone 6, iar acesta are probleme de hardware, si necesita inlocuirea anumitor componente, atunci tu va trebui sa cauti cele mai bune piese iPhone 6 sau sa iti duci telefonul la service, iar expertii de acolo iti vor comanda piesele.

Se poate intampla sa iti comanzi telefonul de pe internet, de la un magazin online, iar in momentul in care iti ajunge coletul acasa, din cauza neglijentei curierului, cutia sau in cel mai rau caz telefonul sa fie deteriorat.

Sunt utilizatori de iPhone 6 care s-au plans de afisaj, in timp ce altii de faptul ca dispozitivul nu raspunde tuturor comenzilor in felul in care ar trebui sa o faca. Se spune ca in momentul in care apare tastatura in modul portret pe ecran, unele butoane nu functioneaza in modul in care ar trebui sa functioneze.

O posibila solutie ar fi aceea de a reseta dispozitivul pentru ca acesta sa revina la valorile initiale din fabrica, insa telefonul iti va fi reconfigurat de la zero, astfel ca iti vei pierde parolele, fotografiile din memoria telefonului, contactele, etc.

Au fost cazuri in care utilizatorii au intampinat anumite probleme si in ceea ce priveste camera foto a smartphone-ului, printre care amestecarea culorilor care se datoreaza programului destinat acestei optiuni. Aceste probleme apar si la modelul iPhone 5S.

De asemenea au fost si cazuri in care in momentul in care s-a pornit camera foto, ecranul a devenit negru, sau dupa ce utilizatorii isi fac poze, acestea sunt orientate intr-un mod gresit.

O alta mare problema pe care o intampina utilizatorii acestui model de smartphone este aceea ca dispozitivul se intrerupe brusc in timpul deschiderii, in timp ce altii spun ca telefonul se restarteaza singur.

Aceasta problema se poate remedia printr-o actualizare a sistemului de operare, sau de ce nu, iti poti duce dispozitivul la un service, iar specialistii de acolo se vor ocupa de el.

Ei bine, chiar daca pot sa apara aceste probleme la anumite modele de iPhone 6, asta nu inseamna ca toate aceste smartphone-uri sunt cu probleme. Cu siguranta se merita sa iti cumperi un astfel de telefon pentru ca placerea pe care o vei simti in momentul in care ai un astfel de dispozitiv este mare.

0 Shares
You May Also Like