Natura, cel mai bun prieten

0 Shares
0
0
0

Cu totii ar trebui sa consideram natura cel mai bun prieten al nostru, care ne ajuta intr-un mod in care nicio fiinta umana nu o poate face. Iubind peisajele si fiind fascinat de lucrurile care ne inconjoara, de diferitele specii si vietati care populeaza planeta noastra, doar asaputand sa evoluezi sufleteste.

Mie imi place sa iau o gura de aer proaspat de fiecare data cand am timp si ma simt intotdeauna mult mai bine. De curand, m-am mutat in Greenfield, unde sunt disponibile apartamente noi cu 3 camere in Bucuresti, si aici ai natura aproape de casa, imediat cum ai pasit afara din cladire. Asta pentru ca zona este un spatiu verde veritabil, cu o  padure deasa de stejar care inconjoara cartierul.

Crescand, tatal meu mereu ma ducea in diferite locuri pentru a-mi arata fascinatia lumii. Am inceput sa fac atletism de mic si chiar sa dezvolt o pasiune pentru sporturile de iarna. Iubeam sentimentul de alunecare pe partie cu viteza, simtindu-ma precum o pasare in zbor.

Am cazut de multe ori insa m-am ridicat si am continuat cu si mai mult curaj. Pentru asta, ii pot multumi acum tatalui meu.

Acum ca am crescut, tot el este cel care m-a indeamnat sa imi aleg o locuinta care sa imi puna la dispozitie o astfel de viata. In Greenfield pot practica sport, ma pot bucura de apartamentul meu si il pot amenajez exact asa cum imi doresc.

Ceea ce maincanta in special este incalzirea prin pardoseala,ofera un confort sporit, iar lipsa caloriferelor din incapere imi da posibilitatea sa aleg un mobilier mai futurist care sa cadreze cu mediul inconjurator.

Un alt aspect de interes este spatiu verde care ma va ajuta sa fiu mereu in forma, mai ales ca timpul nu imi este prieten, acum ca am un job nou. Fiind foarte aproape de padurea Baneasa, nu imi mai fac griji.

Voi fi in stare sa gestionez toate lucrurile cu usurintafara sa renunt la placerea mea dintai: natura. Imi place sa traiesc aproape de natura. Sunt bucuros de viata pe care in Greenfield o pot avea!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like