Usi de garaj Gunther-Tore seria TREND: sigure si accesibile

0 Shares
0
0
0

In urma inovatiilor, usile de garaj Gunther-Tore au ajuns la standarde calitative dintre cele mai inalte. Astfel, dupa zece ani de la infiintare, compania Gunther-Tore a devenit lider de piata in domeniul usilor de garaj, punand la dispozitie cele mai sigure si accesibile tehnologii pentru casa si afacerea ta.

Usi de garaj Gunther-Tore seria TREND

Usile de garaj din seria TREND au un design atractiv, prezinta un sistem inovator de functionare si au o durata de viata indelungata.

Tehnologia care asigura functionarea in conditii de siguranta a usilor de garaj din gama TREND este disponibila fara costuri aditionale si respecta cu strictete standardele europene de siguranta. Acest lucru asigura o functionare usoara si fara erori.

Gama de usi de garaj seria TREND prezinta numeroase avantaje concurentiale. Printre acestea se numara durata de viata de pana la 25000 de cicluri de deschidere/inchidere. De asemenea, avand o grosime de 40mm si feronerie din otel zincat, ele sunt ideale pentru regiuni cu clima temperata sau rece.

Usile de garaj TREND sunt foarte silentioase. Acestea sunt dotate cu role de rulmenti capsulati cu protectie la umiditate si praf, care nu necesita ungere.

Usile TREND au protectie sporita impotriva coroziunii, apa din precipitatii strangandu-se la baza usii de garaj. Partea inferioara a ramei pentru usa scade considerabil aparitia coroziunii si, in plus, ofera si o estetica placuta usii de garaj.

In dotarea usilor din aceasta serie, intra un mecanism de arcuri care compenseaza greutatea panourilor usii de garaj. Acest lucru permite manipularea simpla pe o durata lunga de timp. Viata arcurilor este de 25000 de cicluri de deschidere/inchidere, care corespund unei durate de functionare de 17 ani.

Utilizarea usilor de garaj din seria TREND se face intotdeauna in conditii de siguranta. Arcurile de torsiune au sistem de blocare, destinat opririi caderii usii in cazul, foarte putin probabil,  ruperii arcurilor.

Usile de garaj din seria TREND au o eficienta energetica foarte mare si impiedica schimbul de caldura. De asemenea, protectia la curentii de aer este foarte eficienta. Usile de garaj seria TREND sunt dotate cu suporti ajustabili. Acestia asigura strangerea panourilor de usa pe chederele de contur. Astfel, etansarea este desavarsita si limiteaza actiunea curentilor de aer.

Vrei sa afli mai mult informatii despre usile de garaj din seria TREND sau alte produse marca Gunther-Tore? Click aici!

0 Shares
You May Also Like