Sfaturi pentru inlocuirea geamului Samsung

0 Shares
0
0
0

De regula touchscreen-urile de dedesubtul geamului de la telefoanele Samsung , aparent sunt rezistente, insa se pot intampla accidente cand cad pe gresie, daca peste ele se pune din greseala un obiect greu, sau alte situatii.

Daca se sparg, exista doua solutii: ori inlocuiti geamul Samsung si sa riscati sa stricati touchscreen-ul, ori sa schimbati tot. Prima solutie este mai ieftina. Cealalta este mult mai scumpa.

Puteti gasi sticla de geam Samsung pe site-uri diverse. Este mult mai rentabil sa cumparati geamul. Aveti nevoie pentru aceasta operatiune de:
– geam pentru Samsung model cautat;
– uscator de par;
– banda adeziva dubla 3M;
– o lampa buna;
– un cutter ;
– ustensile pentru prins si dezlipit (vin cu geamul);

Primul si primul lucru pe care îl faceti este sa incalziti ecranul si sa dezlipiti sticla cu un cutter, mai exact cu lama de la el. Aveti un mare avantaj daca aveti folie pe ecran si, cu ajutorul ei, veti lua toat a sticla dintr-o bucata.

Chiar daca a mai crapat, trebuie sa incercati sa o scoateti toata intr-o felie, dupa ce ati început de sus, de la difuzor, veti incalzi si baga toata lama sub ea, dupa care veti trage in jos din laterale si veti tot incalzi, cu ajutor desigur, pina la butonul de home.

Apoi, încep problemele mai complexe. Va trebui sa dati jos folia neagra din jurul ecranului, plina de lipici si care a fost înlocuita cu banda dubla adeziva, taiata subtire rau ca sa incapa in carcasa. Dupa ce veti da jos folia, veti pune geamul nou si este ok. Apoi apasati bine si finalul va arata ca originalul.

Ecranul ar trebui sa functioneze 100% ca inainte, doar ca va fi mai murdar pana puneti o folie pe el. In interior intre touchscreen si geam pot sa apara bule de aer, dar care vor iesi cu timpul si care nu vor afecta deloc sensibilitatea ecranului. Ba chiar putem spune ca acesta este mai sensibil cu geamul nou decat cu cel vechi.

Deci vedeti ca se poate schimba doar geamul, unii zicand ca este imposibil, si s-a demonstrat, cu putin ajutor si de la o a doua persoana ca se poate, ca este relativ usor si ca nu este cazul sa cumparati neaparat un ecran complet, pentru ca nu aveti nevoie de un ecran de acest gen.

Daca ati citit acest articol pentru ca aveti sticla sparta, va urez rabdare multa si succes si va asigur ca se poate rezolva treaba asta cu mult mai putini bani, decat cat v-ar costa un telefon ca acesta la mana a doua. In orice caz este bine sa reflectati bine inainte de a realiza aceasta operatiune de schimbare a geamului pe cont propriu pentru a nu da gres si a regreta mai tarziu varianta second hand.

Inlocuirea display-ului Samsung trebuie efectuata, prin urmare, cu cea mai mare atentie pentru a obtine garantia unui display apropiat de cel nou si care sa reziste pe viitor la fel ca si cel de fabrica.

0 Shares
You May Also Like