Cat de des se solicita reparatii iPhone?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, telefonia mobila a cunoscut o dezvoltare la o scara nemaiintalnita vreodata. Au aparut tot mai multe companii producatoare de telefoane mobile, iar cele existente pe piata s-au dezvoltat intr-un ritm accelerat.

Investitiile acestor companii in diviziile de cercetare au crescut an de an, rezultatul fiind aparitia unor aplicatii tot mai noi si mai performante. Lupta pentru suprematia pietei de telefoane mobile s-a dus in ultimii ani intre Apple si Samsung. Batalia dintre  acesti doi giganti ai industriei telefoanelor mobile trebuie privita ca un beneficiu, pentru ca a dus la tot mai multe inovatii de o parte si de alta.

Daca alcatuim un top al alegerilor utilizatorilor, smartphone-urile de tip iPhone ar castiga suprematia chiar si in fata unui gigant cum este Samsung. Desi smartphone-urile iPhone sunt practic cele mai performante telefoane, totusi si ele necesita vizita la un service gsm la o anumita perioada de timp.

Cand este vorba de reparatii iPhone trebuie sa tinem cont de cateva aspecte. In primul rand, dat fiind faptul ca este vorba de telefoane de ultima generatie, acestea vor necesita fara dar si poate interventia specializata a profesionistilor in domeniu. In niciun caz nu trebuie sa interveniti dumneavoastra neavizati doar in simpla calitate de proprietari. Smartphone-urile de la Apple se pot defecta la nivelul softului, sau pot sa intampine probleme mai mici de transmitere a informatiei.

Sunt unele cazuri la nivel de hardware care pot creea adevarate neplaceri. Indiferent de problemele care apar la orice model de iPhone, este neaparat nevoie de un specialist care sa constate dificultatea dispozitivului, pentru a putea lua o decizie buna in acest sens. Dintre cele mai importante probleme care sunt intalnite la un iPhone putem mentiona: probleme cu difuzoarele, absenta serviciului, situatia in care nu este recunoscuta reteaua wireless, probleme de touchscreen, de microfon sau de baterie.

La toate aceste probleme s-au gandit specialistii de la Apple, creand posibilitatea reparatiei doar la nivel de service. Bineinteles ca aici ne gandim doar la cazul inlocuirii sau montarii unui acumulator nou. Acest lucru nu poate fi realizat decat in cadrul unui service autorizat.

Pentru fiecare dintre modele, servicegsm.ro se ocupa de absolut tot ce inseamna reparatii: ecran LCD sau display, inlocuire baterie, inlocuirea unor terminale pentru carduri sau cartele, inlocuirea butonului home, reparatii asupra microfonului sau antenei, inlocuirea camerei. De asemenea, service-ul se ocupa de reparatii in cazul absentei vibratiilor, al contactului cu apa sau alte lichide, al lipsei luminozitatii ecranului, acestea fiind doar cateva dintre lucrurile care pot fi facute pentru telefonul dumneavoastra.

De asemenea, servicegsm.ro se ocupa de instalarea serviciilor de tip GPS, sau de modificari sau imbunatatiri aduse placii de baza. Service-ul ofera solutii de tip profesional prin cunostinte si aparatura.

Toate acestea sunt realizate pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti de interventiile efectuate asupra smartphone-ului dumneavoastra. Servicegsm.ro ofera reparatii de calitate, oferind in acelasi timp garantii asupra lucrarilor, toate acestea realizandu-se cu ajutorul unei aparaturi de specialitate si a unor specialisti cu multa experienta in sprijinul clientilor.

0 Shares
You May Also Like