Cat de des se strica un iPhone?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ai nevoie sa iti cumperi un smartphone, cu siguranta gandurile tale zboara spre modelele marilor producatori de pe piata, precum Samsung, Apple, Sony sau HTC, pentru ca toata lumea stie faptul ca telefoanele acestor branduri sunt si de o calitate superioara, si sunt si foarte rezistente in timp.

Dintre cei patru producatori amintiti anterior, Apple produce telefoane diferite fata de ceilalti producatori, datorita sistemului de operare ales, care este iOS, spre deosebire de ceilalti trei producatori care au ales ca telefoanele lor sa aiba sistemul de operare Android.

In cazul in care iti alegi un model iPhone, cu siguranta te bucuri de un telefon special, de la un brand de top, insa trebuie sa tii cont si de faptul ca si dispozitivele iPhone sunt la fel de sensibile precum cele ale celorlalti producatori, asta in ciuda peformantelor pe care le pot avea.

Cu siguranta daca iti cumperi un terminal iPhone, acesta nu se va strica in prima saptamana, si nu vei fi nevoit sa cauti piese iPhone care nu sunt deloc ieftine, insa trebuie sa stii ca si un astfel de telefon se poate strica la un moment dat, iar preturile reparatiilor pot sa fie mari, insa aici depinde foarte mult si de norocul pe care il ai cand iti alegi telefonul.

Chiar de la primele modele de telefoane mobile lansate de catre Apple, au aparut si problemele si defectiunile, iar o parte dintre acestea au loc fara doar si poate, numai din cauza utilizatorilor.

O multime de utilizatori sunt destul de neatenti, iar intr-o singura de clipa de neatentie, in care telefonul este scapat pe jos, se va alege cu ecranul spart, sau carcasa sparta, sau cu touchscreen-ul defect.

Tocmai din acest motiv, magazinele iPhone au inceput sa comercializeze o multime de piese pentru iPhone, si accesorii pentru iPhone, pentru ca atunci cand iti cumperi un telefon de la Aplle, sa il poti echipa mai intai de toate cu accesoriile de protectie compatibile, iar in caz de defectiune, sa gasesti piesele de care ai nevoie.

Tocmai datorita acestor utilizatori neatenti, au aparut si o multime de service-uri specializate in reparatia modelelor iPhone, pentru ca in urma neatentiei utilizatorilor, telefoanele se defectau, si trebuiau sa fie trimise in service pentru a fi reparate.

Cele mai multe terminale iPhone, care ajung la service, au nevoie de o reparatie de tip hardware, care consta in inlocuirea display-ului sau a touchscreen-ului, datorita faptului ca aceste piese sunt foarte sensibile, iar in urma unui mic impact, ele se pot sparge foarte usor.

Ei bine, in ciuda faptului ca un terminal iPhone este rezistent in timp, trebuie sa ai si foarte mare grija de el, pentru ca acesta sa functioneze la capacitate maxima mereu, si sa nu se defecteze rapid.

In cazul in care iti vei neglija telefonul, atunci cu siguranta nu trebuie sa te astepti ca durata de viata a acestuia sa fie una foarte mare, iar in cazul in care telefonul se va defecta, sa stii ca esti singurul vinovat, pentru ca nu ai avut grija de el.

Cu siguranta sunt si modele iPhone care se strica datorita unor probleme din fabricatie, insa aceste cazuri sunt foarte putine, asa ca din acest motiv nu ai de ce sa iti faci griji.

0 Shares
You May Also Like