Ce caracteristici are phablet-ul Samsung Galaxy A8?

0 Shares
0
0
0

Unii dintre utilizatorii de smartphone-uri isi doresc un phablet. Dar ce este un phablet? Este un dispozitiv care combina utilitatile unui smartphone de a efectua apeluri de voce cu dimensiunea mai mare a ecranului unei tablete. Este mai mare decat un smartphone, dar nu la fel de mare ca o tableta, ecranul phablet-ului avand de la 5″ la 7″.

Are si un creion de tip stylus. Daca o tableta este prea mare sau prea grea, la un phablet, suprafata este mare, luminozitate si grosimea insa sunt mai mici, de aceea este mai usor de manipulat. Primul phablet aparut pe piata este Dell Streak in iunie 2010, urmat de Samsung Galaxy Note I si II, LG Optimus Vu si Intuition.

Alti producatori, cum ar fi HTC au incercat sa fabrice dispozitive de 5″, insa nu sunt considerate phableturi, doar pentru aceasta caracteristica. Chiar daca phabletul este pe trend ascendent, exista numeroase discutii in jurul terminologiei, si inca nu este pe deplin acceptat de industrie si consumatori.

Daca vreti sa va achizitionati un phablet Samsung Galaxy A8 aparut in 2016, va detaliem caracteristicile acestui phablet. Este un terminal care are un display Samsung generos de 5,7 inci cu o rezolutie de Full HD de 1920 x 1080 de pixeli, un procesor octa-core Samsung Exynos 7420 si 32 GB spatiu de stocare interna.

Telefonul are si functia de Always on Display si un senzor principal de 16 megapixeli si unul frontal de 8 megapixeli pentru selfie si apeluri video. Mai include un scanner de amprente cu suport pentru Samsung Pay si un sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow, o baterie de 3300 mAh si un slot microSD la bord. Phabletul este destul de masiv cu o greutate de 182 de grame si o grosime de 7,2 mm.

Cine isi doreste un phablet? Phabletul nu este inca prea cunoscut pe piata, pentru ca se incadreaza la intersectia dintre o tableta si un smartphone. Uneori este un avantaj, uneori este un dezavantaj, depinde de ce isi doreste orice utilizator.

Aceste phablete au fost testate si vor fi in continuare pe piata, iar producatorii incearca sa le adapteze cat mai bine la nevoile utilizatorilor. Samsung este o companie care incearca sa ofere cele mai bune solutii, iar in privinta phabletelor, se mandresc cu Samsung Galaxy A8, care reprezinta un phablet foarte interesant, care a avut un impact mare asupra cumparatorilor.

In concluzie, doar piata va stabili in timp, prin raportul cerere si oferta, daca in timp va inclina balanta catre acest tip de gadget, pentru ca producatorii sa se orienteze catre a pastra phabletele sau a le imbunatati, pentru a fi cat mai fiabile.

Daca pe moment nu este acceptat pe deplin de industrie si consumatori poate insemna ca nu este inca fiabil, deci i-ar trebuie anumite imbunatatiri, castigul il aduce grosimea si dimensiunile care ar putea sa il incadreze intre a fi un smartphone care era prea mic si o tableta care era prea mare, in consecinta producatorul a gandit un phablet de dimeniuni intermediare.

0 Shares
You May Also Like