Ce motive poti sa ai ca sa iti duci iPhone-ul la service?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand esti in cautarea unui telefon mobil inteligent, in mod evident te vei orienta de fiecare data spre cele mai performante telefoane de pe piata care se gasesc in acele momente.

Si nici nu este de mirare acest lucru, pentru ca fiecare dintre noi ne dorim ca telefonul nostru sa functioneze foarte mult timp la capacitate maxima.

Si cum pe piata incep sa apara tot felul de producatori de telefoane mobile inteligente, nici nu este de mirare de ce la service-urile gsm din toata tara, se prezinta tot mai multi utilizatori de smartphone-uri pentru a le fi reparat dispozitivul.

Daca iti vei alege un model al unuia dintre acesti producatori, trebuie sa stii ca sunt sanse foarte mari ca dispozitivul sa se defecteze foarte rapid, inca de la scurt timp dupa ce l-ai cumparat. Un alt mare dezavantaj al dispozitivelor acestor producatori este faptul ca telefoanele lor nu sunt foarte rezistente in timp, astfel ca se vor defecta mai repede decat modelele producatorilor de top.

Ei bine, din acest motiv, si nu numai, ar trebui sa iti cumperi un telefon al unuia dintre cei mai renumiti producatori de pe piata. De exemplu iti poti cumpara un model de iPhone, fabricat de catre cei de la Apple.

Cu siguranta un astfel de telefon este extrem de performant, si are sanse mult mai mici de a se defecta, mai ales daca ai si mare grija de el. De exemplu inca de cand l-ai cumparat, trebuie sa il duci intr-un service gsm pentru a-i fi aplicat un geam protectie iPhone, care sa ii protejeze display-ul si touchscreenul.

Tot la un astfel de service gsm te poti duce cu iPhone-ul si in cazul in care vrei sa ii cumperi o husa de protectie, pentru ca acolo in mod normal vei gasi o multime de accesorii care sa fie compatibile cu telefonul tau.

Asadar, acestea sunt doua dintre situatiile placute in care trebuie sa te duci cu dispozitivul tau iPhone la service, insa poti sa il duci si pentru a fi decodat sau deblocat de retea de exemplu.

Se pare insa ca sunt si situatii mai neplacute in care trebuie sa te prezinti cu dispozitivul tau la un astfel de service.

In primul rand daca nu iti echipezi telefonul cu accesoriile de protectie mai sus mentionate, sunt sanse mari sa te duci la service pentru o inlocuire de display si touchscreen, daca telefonul este scapat pe jos.

Se pot intalni deasemenea cazuri in care butonul de oprire/pornire, ori butonul home, sau butoanele de volum sa trebuiasca inlocuite, iar aceasta operatiune are loc doar la un service gsm.

Deasemenea se poate ca telefonul sa trebuiasca sa fie supus unei reparatii software care sa necesite reinstalarea sistemului de opere.

Ei bine, dupa cum bine se poate vedea, se pot gasi si o multime de motive mai putin placute care sa te determine sa iti duci dispozitivul iPhone la service, insa in ciuda acestora se merita sa investesti banii intr-un astfel de telefon.

0 Shares
You May Also Like