Cele mai des cumparate accesorii pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Achizitionarea unui smartphone, te va pune si la cateva costuri suplimentare, pentru ca pe langa dispozitiv va trebui sa iti indrepti atentia si spre cateva accesorii telefoane extrem de utile acestuia.

Nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca display-ul este cea mai sensibila piesa a unui smartphone, iar dintre toate terminalele care au nevoie de o reparative hardware, cele mai multe au nevoie de o inlocuire display.

Pentru a preveni inca din momentul achizitionarii telefonului o astfel de situatie neplacuta, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre un geam din sticla, protector pentru display si touchscreen, iar in eventualitatea unui soc mecanic, terminalul nu va suferi nici o defectiune.

Achizitionarea unei huse pentru smartphone este iarasi un amanunt important, pentru ca pe langa protejarea ecranului, aceasta va putea sa protejeze in totalitate telefonul, sau doar partial, insa aici depinde mult modelul de husa ales.

Pe langa aceste accesorii de protectie, ai putea sa iti cumperi un selfie stick, in eventualitatea in care esti acel gen de utilizator care foloseste foarte mult telefonul mobil pentru a face poze.

Achizitionand un astfel de accesoriu vei putea sa faci selfie-uri din cele mai dificile pozitii, si din cele mai greu accesibile unghiuri.

Pretul unui astfel de accesoriu nu este unul mare, insa utilitatea acestuia cu siguranta este mare, asa ca trebuie sa iti cumperi neaparat un selfie stick compatibil telefonului tau.

Chiar si un acumulator extern ar fi bine sa iti cumperi, pentru ca acesta isi va dovedi utilitatea in momentul in care vei ramane fara baterie la telefon. Poate ca vei pleca intr-o calatorie, sau poate vei avea nevoie de incarcator si nu il vei avea la tine.

In acest caz, pentru incarcarea telefonului, vei putea utiliza bateria externa. Nici pretul unui asemenea accesoriu nu este unul mare, asa ca ar fi pacat sa nu il achizitionezi, pentru ca nu poti sa stii niciodata cand o sa ai nevoie de el.

Chiar si atunci cand lucrezi ca si sofer poti sa ai mare nevoie de o baterie externa, insa in aceste conditii iti poti indrepta atentia si spre un incarcator auto pentru telefon, iar astfel iti vei putea incarca telefonul atunci cand vei fi in timpul serviciului.

Tot in cazul in care esti sofer de meserie, ai putea sa iti indrepti atentia spre un suport de telefon, mai ales in cazul in care nu ai la dispozitie un gsp.

Se stie faptul ca telefoanele mobile inteligente pot sa fie utilizate si pe post de gps, asa ca poti sa montezi pe parbriz suportul de telefon, iar astfel vei putea sa vezi hartile de care ai nevoie pentru a ajunge la destinatie.

Tot in cazul in care esti sofer, ai putea sa iti indrepti atentia spre o casca Bluetooth, iar astfel, in cazul in care ai nevoie sa vorbesti la telefon, o poti face fara a incalca legea, si fara a fi amendat de catre politisit pentru acest lucru.

Deci, poti avea nevoie de o multime de accesorii atunci cand iti cumperi un smartphone.

0 Shares
You May Also Like