Cum puteti preveni supraincalzirea unui iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Multi dintre fanii Apple, inca isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone 7 atunci cand au nevoie de un smartphone nou, in conditiile in care cele mai noi modele ale brandului, au preturi mari si foarte mari.

Ei bine, dispozitivele iPhone 7 in mare parte functioneaza fara probleme, insa au existat si exista si mici exceptii. Unele asemenea telefoane se supraincalzesc in momentul utilizarii, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest subiect si veti afla cum puteti preveni supraincalzirea lor.

Evitati sa lasati iPhone-ul intr-o masina intr-o zi fierbinte sau nu lasati aparatul in masina.

Acest lucru se datoreaza faptului ca temperaturile in masinile parcate pot depasi intervalul normal de temperatura de functionare. De asemenea, nu plasati sau lasati iPhone-ul in lumina directa a soarelui pentru o perioada lunga de timp. Daca va aflati in locuri extrem de calde, pastrarea iPhone-ului intr-o punga ar fi o optiune mai buna.

Evitati jocurile prelungite.

Pe cat posibil, minimizati timpul de joc, mai ales al jocurilor cu grafica intensa. Jocurile grafice avansate pot supraincarca rapid procesorul, ceea ce duce la incalzirea aparatului dvs., precum si la descarcarea atat de rapida a bateriei.

Dezactivati Bluetooth atunci cand nu este utilizat.

Functiile de conectare precum Bluetooth pot declansa dispozitivul sa se incalzeasca cand este activat. Din acest motiv, dezactivarea functiilor Bluetooth si a altor functii similare atunci cand nu este utilizata este foarte recomandata.

Pentru a dezactiva Bluetooth pe telefonul dvs. iPhone 7 Plus, deschideti Centrul de control, glisati in sus si atingeti pictograma Bluetooth pentru al dezactiva. De-asemenea, nu ar fi o idee rea si aceea de a dezactiva datele mobile si chiar functia wifi a telefonului.

Dezactivati Serviciile de localizare pe iPhone.

Cateva cazuri de probleme de supraincalzire in dispozitivele mobile sunt legate de utilizarea serviciilor de localizare precum GPS. Atunci cand utilizati GPS, telefonul dvs. trebuie sa obtina o harta de undeva pentru pozitia care va fi afisata pe o harta.

Dispozitive precum iPhone utilizeaza mai multe strategii pentru a furniza aplicatiilor informatii despre locatie, in functie de cat de multa precizie este solicitata de aplicatie si de cat de multa precizie este disponibila. Realizarea tuturor acestor functii poate impozita procesorul si poate duce la incalzirea dispozitivului.

Verificati bateria.

In cazul in care dispozitivul iPhone se supraincalzeste in timpul incarcarii, exista o probabilitate mai mare ca problema sa se datoreze unei baterii defectuoase, cu exceptia cazului in care exista vreun defect fizic la oricare dintre componentele relevante. Asigurati-va ca bateria este buna. Chiar si un dispozitiv nou poate avea o baterie necorespunzatoare. In acest caz, este necesara sa optati pentru o inlocuire acumulator iPhone 7 pentru a rezolva cauza de baza.

Asadar, acestia sunt cativa dintre cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii urmati in cazul in care detineti un dispozitiv iPhone 7, si doriti sa preveniti supraincalzirea dispozitivului. In acest fel, veti putea evita probleme mult mai grave, care va pot produce o gaura adanca in buzunar pentru repararea telefonului.

0 Shares
You May Also Like