Modele de baterii externe

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt cele mai indragite si totodata cele mai performante dispozitive dintre toate cele existente pe piata, iar tu atunci cand esti in cautarea unui astfel de terminal, trebuie sa iti alegi un model al unui brand cunoscut.

Dupa ce vei stabili marca si modelul de smartphone care consideri ca ti se potrivesc cel mai mult, va fi nevoie sa iti echipezi dispozitivul cu accesoriile de protectie, si chiar si cu un acumulator extern.

Accesoriile de protectie care sunt necesare unui telefon, sunt fara doar si poate geamul de sticla protector pentru display, si husa de protectie. Daca geamul din sticla ofera protectie doar display-ului, trebuie sa stii ca husa, iti poate proteja atat partial cat si total telefonul, in functie de modelul ales.

Ei bine, bateriile externe cu siguranta sunt alte accesorii spre care trebuie sa ne indreptam cu totii atentia, pentru ca si acestea se pot dovedi a fi foarte utile in anumite situatii. De exemplu atunci cand pleci intr-o calatorie si nu ai unde sa iti incarci telefonul, poti utiliza un astfel de accesoriu, si cu siguranta in scurt timp bateria telefonului tau va fi incarcata.

Aceste baterii externe functioneaza foarte simplu. Mai intai de toate, trebuie sa le incarci cu energie electrica, iar pentru asta poti utiliza un cablu usb pe care sa il conectezi la laptop sau la pc, iar in timpul in care vei utiliza respectivele echipamente, bateria se va incarca.

Mai ai deasemenea posibilitatea de a-ti incarca bateria externa utilizand un incarcator de priza, sau chiar si un stecher de priza integrat pe bateria externa, care se poate conecta la orice priza normala. In momentul in care acumulatorul extern este incarcat, il poti conecta la telefon, pentru incarcarea acestuia.

O astfel de baterie externa se va alege in functie de mai multe criterii. Performantele unui astfel de accesoriu sunt foarte importante, astfel ca trebuie sa iti alegi o baterie care sa iti incarce in totalitate telefonul. Numarul de conectori este deasemena foarte important atunci cand iti alegi bateria externa, insa si portabilitatea si compatibilitatea reprezinta alti doi factori importanti in functie de care iti alegi acest accesoriu.

O alegere foarte ieftina, si care poate sa iti fie utila pentru incarcarea bateriei telefonului, o reprezinta acumulatorul extern ASUS Zen Power 10050 mAh. Un astfel de accesoriu iti permite sa iti incarci de 3 sau 4 ori telefonul, inainte de a o pune din nou la incarcat.

Bateria externa Anker Astro 6400 mAh, este un produs compact care poate sa fie purtat in buzunar foarte usor, deoarece cantareste doar 135 grame, si poate sa incarce de 2 ori un telefon, inainte de a fi din nou pusa la incarcat.

Tudia POWERZILLA PZ60SOL, reprezinta o alta alegere inspirata in momentul in care iti doresti sa iti cumperi un astfel de accesoriu pentru telefonul tau mobil inteligent. Acest accesoriu iese in evidenta datorita unui panou fotovoltaic care permite reincarcarea bateriei cu ajutorul luminii solare.

Ca si capacitae de stocare, bateria se bucura de 6000 AH, si permite incarcarea de doua ori a telefonului, dupa care trebuie reincarcata.

0 Shares
You May Also Like