Puncte slabe si puncte forte ale telefoanelor Sony

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in momentul in care ai de gand sa iti inlocuiesti vechiul smartphone, iti vei indrepta atentia doar spre modele mai performante decat cel pe care il ai deja.

In acest caz, cu siguranta va trebui sa iti alegi un dispozitiv de la un brand de top de pe piata, iar un astfel de brand, recunoscut in toata lumea datorita telefoanelor si a celorlalte aparaturi pe care le produce, este fara doar si poate Sony, iar in continuare vom vorbi despre punctele slabe, dar si despre punctele forte ale telefoanelor acestui brand.

Ca si un prim punct slab, putem mentiona faptul ca telefoanele Sony sunt fragile, iar la cel mai mic impact cu solul, display-ul se poate sparge daca nu este protejat. Pentru a evita o astfel de problema, ar fi indicat sa iti protejezi dispozitivul cu un geam de protectie al ecranului, din sticla, si sa tii tot timpul telefonul in husa, cand nu il folosesti.

Pentru multi utilizatori, designul telefoanelor Sony este un punct slab, deoarece considera ei ca un dispozitiv de la Samsung, sau un model iPhone, au un design superior modelelor Sony.

In cazul in care utilizatorul are deschise mai multe aplicatii in acelasi timp, sunt sanse ca dispozitivul Sony sa se blocheze, iar aceasta este fara doar si poate un alt punct slab al telefoanelor scoase pe piata de catre acest brand.

Ei bine, acestea au cam fost in mare punctele slabe ale dispozitivelor Sony, iar acum vom incepe sa enumeram cateva puncte forte ale terminalelor Sony, care te pot convinge sa iti alegi totusi un model de smartphone de la acest brand.

In primul rand, trebuie sa stii faptul ca telefoanele celor de la Sony, au un pret mai mic in comparatie cu telefoanele celor de la Samsung, sau cu terminalele iPhone, de la Apple, iar in ceea ce priveste calitatea, performantele si caracteristicile tehnice sunt foarte apropiate.

In cazul unor reparatii Sony, datorita faptului ca preturile telefoanelor Sony sunt mai mici in comparatie cu preturile telefoanelor celorlalte doua branduri, cu siguranta si reparatiile vor costa mai putin, pentru ca si piesele de schimb au un pret mai mic. Deci, si din acest punct de vedere se merita sa iti cumperi un smartphone de la acest renumit producator de pe piata.

Cel mai mare avantaj pe care il are un smartphone de la Sony, in fata oricarui alt smartphone de pe piata, il reprezinta fara doar si poate camera foto. Se stie faptul ca daca stam sa privim doar din acest punct de vedere, Sony practic, nu are nici un rival pe piata.

Chiar si autonomia bateriei poate sa reprezinte un alt motiv datorita caruia sa iti indrepti atentia spre un telefon produs de Sony.

Ei bine, acestea au fost doar cateva dintre punctele forte pe care le are un dispozitiv de la Sony, iar daca vei sta sa tii cont atat de punctele forte, cat si de punctele slabe ale telefoanelor acestui brand, cu siguranta vei constata faptul ca un smartphone Sony, are mult mai multe puncte forte decat puncte slabe.

Tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta se merita sa iti cumperi un dispozitiv de la Sony, atunci cand esti in cautarea unui smartphone.

0 Shares
You May Also Like