Posibile probleme pentru iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Fara doar si poate, cele mai de succes telefoane mobile inteligente de pe piata sunt cele de la Apple si cele de la Samsung.

Cu siguranta si celelalte branduri renumite precum HTC, Sony sau LG scot la vanzare dispozitive de ultima generatie, si care din punctul de vedere al caracteristicilor tehnice sunt cel putin la egalitate cu cele de la Apple sau Samsung, totusi, clientii prefera aceste doua marci in momentul in care isi cumpara un telefon.

Daca vei face de exemplu o vizita la liceu, vei vedea ca o mare parte dintre elevi detin un telefon de la aceste branduri, deoarece si-au convins parintii ca acestea sunt cele mai bune. Deja in randul studentilor nici nu cred ca mai are rost sa spun ca 8 din 10 detin un Samsung sau un iPhone.

Si daca stam sa ne gandim bine, nici nu este de mirare faptul ca aceste smartphone-uri sunt cele mai apreciate, pentru ca in momentul in care le utilizezi dispozitivul nu se blocheaza in ciuda faptului ca ai mai multe aplicatii deschise.

In continuare as vrea sa vorbim putin despre iPhone-uri, care in ciuda faptului ca sunt foarte performante, totusi pot sa intampine anumite probleme in buna lor functionare. Probabil doua sau trei dispozitive din cateva sute sa aiba aceste probleme.

In caz ca ti-ai cumparat un iPhone 6, iar acesta are nevoie de anumite componente, trebuie sa cauti de urgenta piese iPhone 6 , pentru a-ti repara telefonul, insa asta tine mai mult de reparatiile hardware.

Ei bine, sunt si alte probleme care pot sa apara la aceste telefoane, iar cele mai des intalnite o sa ti le prezint pe scurt, in continuare.

Un prim aspect neplacut ar fi autonomia bateriei. In cazul in care ai multe aplicatii inutile deschise, bateria se va descarca destul de rapid. In acest caz inchide aplicatiile, sau daca problema persista si cand ai doar o aplicatie deschisa, reseteaza telefonul, iar daca nici asa nu vei rezolva problema, este nevoie sa iti duci dispozitivul la service.

O alta problema pe care o intampina anumiti utilizatori de iPhone 6 este legata de 3D Touch, pentru ca din ce se spune sistemul nu raspunde la comenzile pe care le fac utilizatorii pe ecran, iasa aceasta se pare ca ar fi o problema din fabricatie.

In acest caz trebuie sa iti resetezi telefonul pentru a reveni la setarile din fabrica, iar daca problema nu va disparea, trebuie sa te duci la magazin pentru a-ti inlocui telefonul pe baza certificatului de garantie.

O alta problema ar fi incalzirea excesiva a butonului Home. Aceasta problema insa tine de hardware, si pentru rezolvarea problemei este nevoie de inlocuirea butonului. Este recomandat sa il schimbi pe cont propriu la service, pentru ca daca il duci la reparat pe baza certificatului de garantie, reparatia va dura ceva timp.

Ei bine, acestea ar fi cateva dintre problemele cu care se intalnesc utilizatorii de iPhone-uri insa in ciuda faptului ca pot aparea aceste probleme, smartphone-urile respective tot raman printre cele mai apreciate si indragite de pe piata.

0 Shares
You May Also Like