Lipirea foliei de protectie pe telefonul mobil

0 Shares
0
0
0

Foare multe persoane opteaza pentru inlocuirea foliilor de protectie o data la o anumita perioada de timp pentru a acorda sansa unei durate cat mai lungi de viata a ecranului in mod intact, fara zgarieturi sau crapaturi. Insa tot la fel de multi cunosc si dificultatea lipirii unei astfel de folii in cazul in care aleg sa nu mearga la un centru specializat in telefoane mobile si sa le lipeasca singuri, acasa.

Problema bulelor de aer este foarte frecventa si totodata cea mai mare atunci cand vine vorba de inlocuirea foliilor de protectie. Nu numai ca are ofera un aspect extrem de neplacut ecranului ci ingreuneaza folosirea touch screen-ului si totodata exista posibilitatea dezlipirii mult mai rapide.

Chiar daca aceste folii de protectie si huse samsung galaxy a3 2017 consta, in functie de fiecare model de telefon, cateva zeci de lei, pret pe care majoritatea clientilor si-l permit sa il acorde destul de des, nu trebuie neglijata posibilitatea inlocuirii acestei folii la un interval mult mai scurt in cazul aplicarii acesteia intr-un mod incorect.

Tocmai din aceste motive sunt foarte benefice sfaturile in privinta folosirii acestei folii de protectie si a aplicarii corecte a acesteia pe ecranul telefonului mobil.

In primul rand trebuie sa stim faptul ca inamicul numarul unu este praful, de aceea trebuie sa optam pentru un mediu in care praful nu se poate depune atat de usor , asa ca baia ea fiind un mediu umed si in care se depune destul de putin praf, altfel ea ar fi incaperea cea mai potrivita pentru aceasta activitate.

Pasul urmator ar fi indepartarea acumulatorului din telefonul mobil sau din tableta, depinde de dispozitivul pe al carui ecran vrem sa lipim folia.  Apoi folia veche va fi indepartata, urmand curatarea acesteia cu ajutorul unui material din microfibra, acesta primindu- se de cele mai multe ori odata cu folia de protectie. Trebuie sa stim ca ecranul trebuie sa fie perfect curat si fara amprente pe el.

Va trebui de asemeni sa avem la indemana un bol in care sa punem apa si sapun, foarte important este ca sapunul sa fie foarte bine dizolvat. De asemeni este recomandat ca persoana care va face aceste lucruri sa se spele foarte bine pe maini pentru a evita lasarea amprentelor.

In continuare, dupa curatarea foarte precisa a ecranului, va trebui sa indepartam stratul protector al foliei urmand ca aceasta sa fie introdusa in bolul cu apa. In cazul in care avem posibilitatea sa pulverizam pe partea lipicioasa a foliei ar fi mult mai indicat decat sa scufundam cu totul in apa, iar apoi sa scuturam folia foarte bine.

Urmeaza apoi aplicarea foliei pe ecran urmata de asezarea corecta a acesteia atata timp cat exista un strat foarte mic de apa intre cele doua.  Pentru o fixare buna a foliei va trebui sa apasam usor cu un obiect flexibil incepand din mijloc spre marginile ecranului, inlaturand astfel si ultimele bule ramase. Recomandam si folosirea unei huse samsung galaxy a5 2017 pentru acest model de telefon.

0 Shares
You May Also Like