Sfaturi achizitie genti de laptop

0 Shares
0
0
0

Atunci cand discutam de accesorii laptop este foarte important sa le analizam in ordinea prioritatilor. Acestea fiind spuse este extrem de important sa discutam despre gentile de laptop acestea fiind din punctul nostru de vedere cele mai importante accesorii. Veti avea tendinta sa nu credeti ca geanta este cel mai important accesoriu insa va explicam imediat de ce spunem asta.

In primul rand gentile de laptop sunt cele care protejeaza dispozitivul de foarte multe lucruri care il pot defecta. Il protejeaza de apa, de socuri mecanice si de razele de soare. De asemenea, geanta este cea care ne ajuta sa transportam laptopul confortabil si in deplina siguranta.

Daca va numarati printre cei care inca nu au o geanta de laptop ar trebui sa va cumparati una. In fond laptopul trebuie sa fie protejat si o geanta e solutia ideala.

Pentru getile de laptop veti gasi in principiu toate magazinele online ce vand laptopuri acesta fiind un lucru foarte normal si firesc de altfel. Ofertele exista pentru toate buzunrele si gentile foarte ieftine pot sa coste chiar 30 de lei. Cu toate acestea calitatea materialului din care e facuta si numarul de accesorii precum buzunarele in plus, va vor impne sa platiti mai mult. Foarte multi producatori de laptopuri comercializeaza gentile sub un anumit brand sau sub brand propriu, insa sunt si companii independente si sut si cateva din cele mai bune solutii pentru a cumpara ceva de calitate la un buget rezonabil.

Va prezentam cateva modele de genti pe care vi le si recomandam si din care puteti sa alegeti cu incredere in functie de bugetul pe care il aveti.

Sumdex Ashley Casual Briefcase. E o geanta facuta din nylon compatibila cu un laptop de  maxim 14 inch este potrivita pentru o gama destul de larga de utilizatori mai ales prin prisma designului cat mai simplu. Si pretul este unul mediu, pana in 80 de lei.

Geanta Targus  este la aproximativ acelasi pret. Este facuta tot din nylon si ofera mai multe buzunare interioare care sunt potrivite pentru a amplasa agende sau calculatoare de buzunar. Si in cazul acesta discutam despre un designcat mai simplu care sa fie potrivit pentru o mare parte dintre utilizatori.

Golla Cast 15. Lucrurile tind sa se complice atunci cand trecem la materialele care au o calitate superioara. Gentile sunt facute integral din bumbac si asta face ca pretul sa ajunga pana la 220 de lei.

Aici vom vorbi deja de o clasa de utilizatori care folosesc laptopurile mai puternice si sunt interesati si de eleganta lor fara sa vada produsele ca pe simple accesorii.

Swiss Line  sunt genti pentru cei care cauta genti masice si oferta pentru cei de la Swiss Line poate sa se dovedeasca foarte inspirata. Acesta este unul din modelele ce asigura un caracter foarte impunator chiar si atunci cand materialele de constructie sunt tot nylonul si poliesterul.

Cresterea numarului de laptopuri vandute determina si aparitia in piata romaneasca a companiilor specializate pe genti. E foarte probabil sa fi auzit de ei pentru ca undeva in anul 2008 au initiat si o ampla campanie de promovare pe 10 bloguri foarte cunoscute.

0 Shares
You May Also Like